Kovács Erika

Rólam

Kovács Erika, a KE-fashion Designer cég alapítója és tervezője vagyok. Már gyerekkoromban tudatosult bennem, hogy a divattal szeretnék foglalkozni, ami erőteljesen befolyásolta későbbi tanulmányaim és lehetővé tette számomra, hogy saját márkát alapítsak.

Szerencsés vagyok, mert imádom, amit csinálok. Egy régi vágyam teljesült azzal, hogy a belváros szívében nyithattam meg a saját szalonomat. Nagy álmokért nagy lépések szükségesek!

Magyar designerként fő profilom az alkalmi ruhák tervezése, de ugyanúgy találkozhatunk az általam kreált céges formaruhákkal a hazai rendezvényeken vagy épp saját street style kollekciómmal a budapesti utcákon.

A KE ruhák tervezése során kiemelt fontosságúnak tartom a vevőimmel történő személyes kapcsolat kialakítását, és azt, hogy a megálmodott ruha a megrendelő személyiségével egységes stílust alkosson. 

Két évvel ezelőtt kóstoltam bele először a 3D-s divattechnológia világába, ami egyedülálló módon teszi lehetővé a digitális ruhapróbát és forradalmasítja a tervezés kezdeti fázisait. Azóta, már a cég kreatív igazgatójaként kiemelten fontos számomra, hogy megrendelőim is megismerkedjenek a hagyományos és a modern divattervezés kínálta komplex lehetőségekkel.
Média/megjelenések
Rólam mondták
"Meseszép ruhák Erika kedvessége és profizmusa a garancia hogy mindenki megtalálja a saját kedvencét! Én biztosan rendszeres látogatója leszek :) Köszönöm A nőiesség megtestesítője! Egyszerűen szerelem ruhákat készít Erika! Mindenkinek szívből ajánlom! "

KE_FASHIONDESIGN

KE_BUSINESSLOOK

KE_WEDDINGLINE

Showroom